Skapa ditt nya pengaliv!

Kämpar du för att få livet att gå ihop rent pengamässigt?

Har du dåligt samvete över att pengarna bara tycks försvinna?

Är du stressad över att du inte kan spara det du vill?

Stressas du över att du vill investera pengarna du har på sparkontot men vet inte hur du gör?

Kanske känner du igen dig i något av påståendena ovan. Du är inte ensam. Oavsett vilken situation du är i så är det dags att göra något åt saken NU!

Ta ledarskap!

Trots att jag i hela mitt liv har haft ett stort intresse för privatekonomi har jag haft både framgångar och utmaningar när det handlar om pengar. Jag vet från egen erfarenhet hur svårt det kan vara att göra rätt ekonomiska val. Allt från att göra finansiella investeringar till att göra smarta pensionsval. Och jag vet också vilken effekt det har fått att jag nu har koll!

Pengar kommer alltid att vara en del av ditt liv. Nu är det dags att du börjar behandla dem som du vill. Inte bara det, nu är det dags att du tar ledarskap över din ekonomi. Du kan ändra banan i ditt ekonomiska liv. Du kan skapa det som du vill ha.

Ditt nya pengaliv

Du kan skapa ett liv som låter så här: 

Jag gillar pengar och känner ingen stress eller ångest gällande mina pengar. 

Mina pengar hjälper mig att leva mitt drömliv.

Jag vet hur mycket pengar jag behöver spara varje månad för att nå mina ekonomiska mål.

Jag lyckas spara pengar för att jag gör aktiva val kring vad jag lägger pengar på.

Det här kan bli din verklighet. När du börjar fokusera på det som är viktigt, och börjar se pengar som ett medel för att nå dit.

Var inte “de flesta” människor

Den tråkiga sanningen är att de flesta människor aldrig orkar göra det som krävs. Var inte de flesta människor! Skapa tid och investera i dig själv. Ge dig själv en möjlighet att leva den bästa versionen av ditt liv. 

Och om du känner att du behöver hjälp, ta hjälp! Även om de flesta av oss vet vad vi behöver göra så hittar vi ofta anledningar till att inte göra det. Ta hjälp så att det äntligen blir som du vill.

Om du vill ta hjälp av mig, klicka på “Kontakta mig” nedan så bokar vi ett kostnadsfritt möte och pratar om din situation.

Rika härliga kramar till dig!

Mia, din ekonomi-PT

Håll dig uppdaterad!

Signa upp till vårt nyhetsbrev så får du tips och nyheter från oss på Financial Fintess. 

Köp boken idag och bli ekonomiskt starkare, tryggare och friare!

Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor