Financial Life's Logo

Om oss

Våra värderingar

Alla förtjänar att leva den bästa versionen av sitt liv. Men många är idag okunniga om de viktigaste delarna i att skapa ekonomisk frihet. De flesta har ingen aning om vad som har störst inverkan på den personliga ekonomi.

Vår uppgift är att lära dig hur du uppnår en hållbar ekonomisk plan, vilket kommer att hjälpa dig att leva den bästa versionen av ditt liv, nu och i framtiden. 

Vad driver oss framåt?

Det vanligaste svaret vi hör när vi ger våra ekonomiska råd är: ”Om jag bara hade vetat om det här om mina pengar tidigare.”

Financial Life Planning är ett svenskt finansiellt planeringsbolag som skapar ett helt nytt yrke. Ekonomisk coachning som helt och hållet handlar om dig och dina förutsättningar, just här och nu. Vi säljer inte några finansiella produkter – vi är här för att hjälpa dig att navigera genom den ekonomiska djungeln och ge kunskap om vad som gör skillnad på riktigt. 

Första stegen till ekonomisk frihet!

Att arbeta efter vår metod kommer att ändra ditt liv för alltid.

1

Med kontroll över nuläget får du bort dina pengabekymmer och kan istället göra aktiva val som tar dig till nästa nivå.

2

Vår vinnande struktur för att ta kontroll över sin ekonomi är både enkel och pedagogisk. Istället för att det är tråkigt och svårt kan du nu ta kontroll på ett både lättsamt och inspirerande sätt.

3

När du har jobbat med oss kommer du att ha optimerat alla tillgångar och medel till sin maximala potential. Oro och stress kring ekonomin kommer att ersättas med lugn och ro. 

4

Du kommer att ha en tydlig färdplan för hur kan förvalta det du har och därmed hur du lättast kan nå dina drömmar och mål.

5

Du kommer att ha ett liv där din ekonomi stödjer det liv du önskar leva, och där du inte är slav under pengarna. Det är du värd.  

Om teamet

Financial Life Planning Sverige AB har ett drömteam för att hjälpa dig att starta din resa mot ekonomisk frihet!

Mia Ingelströms samarbete med Tomas Blom och Joakim Dahlén möjliggör samarbeten med Financial Life Planning-experter över hela världen. På så sätt säkerställs att bästa praxis och metoder används och nya processer ständigt implementeras.

Det innebär att kunder kan lita på att de får ta del av de bästa metoderna och processerna kring pengar som har bevisats fungera runt om i världen. Metoder som har gjort det möjligt för tusentals människor att nå nivåer av frihet i sin personliga ekonomi de aldrig trodde var möjliga.

Mia Ingelström

Mia Ingelström

Mia har egen erfarenhet av den enorma inverkan som konstroll över sin ekonomi kan skapa. Hon lämnade sin anställning sedan många år för att bygga upp Financial Life Planning med målet att hjälpa andra att skapa den frihet de vill ha i livet.

Tomas Blom

Tomas Blom

Efter att ha arbetat med några av världens bästa finansiella gurus i Storbritannien och USA tog Tomas Financial Life Planning-metoden till Sverige. Han har stor kunskap om den svenska finansbranschen och lagstiftningen för både privatpersoner och företagare. Tomas har hjälpt hundratals människor att återfå kontrollen över sin personliga ekonomi och gjort det möjligt för dem att uppnå en solid finansiell plan som stöder det liv de vill ha.

Joakim Dahlén

Joakim Dahlén

Joakim är en erfaren Financial Life Planner och har arbetat med Tomas i många år. Varje dag träffar han människor och ger dem expertrådgivning för sina ekonomiska liv. Joakim drivs av att hjälpa människor att uppnå det bästa de kan med sina pengar.

Share This