Att våga förändra….och förändras….

Seth Godins bok “Tribes” är en klassiker. Och för oss som vill förändra världen till en bättre plats är den en bibel. Så här står det på baksidan av Seth Godins bok: 

 “If you have a passion for what you want to do and the drive to make it happen, there is a tribe of fellow employees, or customers, or investors, or readers, just waiting for you to connect them with each other and lead them where they want to go.”

Han skriver också så här: 

“One person can change an industry. The only thing holding you back from becoming the kind of person who changes things is this: lack of faith. Faith that you can do it. “

När jag läste det för några år sedan fick jag närapå en uppenbarelse. Eller ett slag i magen kanske är mer rätt beskrivning…. Jag kände i varje cell att det var dags att göra slag i en sak jag har funderat över under lång tid men inte riktigt vågat. Min dröm att hjälpa människor att få en EGEN koll på sin ekonomi, istället för att bara lite på ”råd” från banken eller andra institut. Att aktivt kämpa för att den lilla människan, genom kunskap och struktur, kan skapa sig ett liv där man vet vilka beslut som man tar och varför, och därigenom inte behöva känna sig varken lurad eller i händerna på företag som vill tjäna pengar. 

Den här drömmen jag hade som tidigare stått tillbaka på grund av en upplevd rädsla att inte göra det tillräckligt bra, att inte kunna tillräckligt mycket eller att våga satsa. 

Seth Godins mening i boken, ihop med tryggheten i att tillhöra en tribe som tror på frihet genom eget ansvar, satte fingret på det som behövdes för att jag själv skulle våga ta steget.

Som Godin skriver så GÅR det ju att förändra en industri. Det har aldrig varit så lätt att nå ut till så många som idag. Så jag tog chansen och startade upp den verksamhet som nu sedan några år är igång. Och nu är äntligen boken ute – boken som jag skrivit med Veronica Linarfve och vars mål är att hjälpa fler att bli ekonomiskt starkare, tryggare och friare! 

Jag är otroligt tacksam, varje dag, för att jag vågar följa min dröm. Jag hoppas och tror att jag med det bidrar till en bättre värld för mig själv och för andra!

Mia, din ekonomi-PT

Håll dig uppdaterad!

Signa upp till vårt nyhetsbrev så får du tips och nyheter från oss på Financial Fintess. 

Köp boken idag och bli ekonomiskt starkare, tryggare och friare!

Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor