Financial Life Plannings logotype

Vad vi erbjuder

Våra program – något för alla! 

EKONOMI-PT

Genom att arbeta med en personlig tränare i ekonomi så får du exakt de verktyg och program du behöver! Vi gör först en Finansiell Hälsocheck så att vi vet var du är. Då ser vi vad just du behöver och kan anpassa ett program just för dig.

De flesta kunder följer vårt program som innehåller följande moduler: Kartläggning av nuläge, Optimering av Inkomster & Utgifter, Fasta tillgångar & Skulder, Sparande & Placeringar, Pension, Personförsäkringar och Juridik. När man gått igenom delarna har du skapat din egen Financial Life Plan!

Är du företagare så tittar vi extra noga på områden som t ex Inkomstplanering som är ett viktigt område för att lägga det ekonomiska pusslet på bästa sätt. Kommer ni till oss som par så är strukturer kring ekonomin en viktig del. Är du privatperson som vill ha bättre kontroll över ditt pensionssparande så utgår vi från det.

I våra individuella program får du stöd hela vägen och vi pushar dig att nå nya resultat. Följ processen och se din stress och oro kring pengar försvinna i takt med att vi arbetar oss igenom område för område i din personliga ekonomi!

Boka in ett samtal med oss så ser vi vad just du önskar och behöver!

 Ekonomisk planering 

Verklig ekonomisk planering ska vara tillgängligt för alla. Alla människor ska ha möjlighet att göra smarta val och skapa en finansiell situation som stödjer det liv de önskar leva. 

Därför har vi utvecklat något alldeles unikt. Som första företag har vi paketerat alla expertis online. Alla processer och verktyg som tidigare bara varit tillgängliga via individuella rådgivningar är nu öppna för dig som vill göra det på egen hand!

 

Workshops & Föreläsningar

Vill du ha inspirerande talare till din nästa nätverksträff? Eller vill du ta dina medarbetare till nästa nivå? Vi pratar ofta och gärna om strategier för att ta sin personliga ekonomi till nästa nivå, om sätt att öka sitt finansiella självförtroende och om var du börjar och hur du gör för att ta kontroll över din ekonomi på riktigt. V brinner för att göra ekonomiska samband förståeligt och tillgängligt för alla. Vi vet kraften i att ta kontroll på riktigt. 

Här är några av de föreläsningar vi erbjuder. Kontakta oss så skräddarsyr vi tema för just era behov. 

”Framgångsrik, självsäker och rik – så skapar du den ekonomi du vill ha”
”Från ekorrhjul till frihet”
”Tre stora ekonomiska misstag de flesta gör – och hur du undviker dem!”
”Företagare – bli smartare i din ekonomi”

 

Share This