Financial Life Plannings Logotype

Vilka resultat får kunderna?

Mia, jag tokgillar din entusiasm och ditt pepp!

Elisabeth Norell

Redan nu har investeringen i att ta hjälp av en ekonomi-PT betalat igen sig flera gånger!

Hanna Lundmark

Det är otroligt skönt att gå igenom alla delar av ens ekonomi. Mia har verkligen koll på allt och utbildningen är spot on vad jag behöver för att få kontroll över hela min ekonomi, både som privatperson men även hur det hänger ihop med mitt företagande. Rekommenderas starkt!

Annika Fredriksson

Mia har en fantastisk energi, entusiasm och klokskap kring att skapa en medvetenhet samt göra mer aktiva och medvetna val kring sin ekonomiska situation. Med sitt personliga engagemang utmanar hon också sina klienter med vassa frågeställningar och goda råd.

Elisabet Myrby

Inspirerad av din föreläsning har jag och min man verkligen gått igenom vad vårt liv kostar och gjort en budget per månad ner på minsta detalj. Så himla bra! Nu har jag en väldigt tydlig bild av exakt hur länge jag kan köra på i min uppstart av min verksamhet med de medel vi har nu och vad jag behöver dra in i ett längre perspektiv. Stort tack för den inspiration och kunskap du delar med dig! 

Anna Blomberg Andersson

Så glad jag är att vi tagit beslutet att ta hjälp av dig!

Gregor och Aminah Bergman Al Fakir

TIPS! Vill DU få koll på din ekonomi/pengar kan jag verkligen rekommendera Financial Life Planning och Mia Ingelström – OUTSTANDING! Över all förväntat, helt enkelt MINDBLOWING!

MAGISKT! Vilka enkla och fantastiska verktyg! Du får totalkoll på ALLT! Superstöd från Mia Ingelström också. Jag har köpt ett program som jag redan första veckan tjänade in. Ta chansen att få översikt på ekonomin så att du kan lägga energin på att få pengaflödet att arbeta FÖR dig!

Maria Södergran

”Vem vill inte ha full kontroll på sin privatekonomi? Med det är väldigt lätt att skjuta upp det….

Med hjälp av Mia som Ekonomi-PT så blir sakerna gjorda och vi har snabbt lyckats skapa en struktur!

Det är väldigt värdefullt att prata med någon som inte vill sälja finansiella produkter, utan kan ge värdefulla råd och tips på hur man ska tänka kring helheten i ekonomin, kring strukturerna och planeringen! Nu har vi en långsiktig och gemensam plan som vi båda jobbar för.

Är du som vi som har levt lite på magkänsla så är det här en no-brainer! Investeringen har du tillbaka på några månader och känslan av kontroll och gemensamma mål är ovärderlig!”

Fabian och Susanne

”Ekonomi nu är min nya hobby! Jag blir helt lycklig när jag kan se att jag har full kontroll och att jag kan strypa och släppa på utifrån vad vi behöver just nu. Det är lite som en förälskelse, det föder ny energi hela tiden. Jag vet nu att vår livsstil håller, och det är jätteskönt!

Och gällande pensionen så vet vi nu att vi kommer att ha den livskvalitet som vi vill och vi vet att vi kommer att klara oss. Det känns fantastiskt att VETA det!

Gällande företagandet så känner vi mindre press, förut har vi tryckt in så mycket det bara går. NU vet vi att vi kan välja och vi behöver inte säga ja till allt. Nu kan vi välja på ett annat sätt och det är verkligen lyx för oss.”

Hanna Lundmark

Man kan inte annat än att bli inspirerad av fantastiska kvinnor! Bästa Mia Ingelström gjorde en suverän och otroligt uppskattad föreläsning som blåste bort tankarna på smärta och fyllde mig med styrka och positivitet! DET är POWER!

Jade Warselius

”Onlinekursen är pedagogisk, enkel och tydlig och med bra övningar. Rekommenderar den verkligen! ”

Anna Gilbe

”Genom att vända sig till Financial Life Planning får man den coachning och praktiska hjälp som behövs för att komma igång och verkligen gå i mål. Det känns extra tryggt att företaget är en oberoende rådgivare och inte är kopplat till någon bank eller försäkringsföretag.

Det känns otroligt bra att ha gått igenom hela vår ekonomi och vridit och vänt på de frågeställningar jag haft både gällande ekonomin i nutid och för framtiden. Att gå igenom sin ekonomi kan kännas som att ”äta en elefant” men med hjälp av Financial Life Plannings verktyg och stöd gick det enkelt och smidigt!”

Stina Englund

”Mia kom in som en räddande ängel i mitt liv med sitt brinnande driv, passion, värme och kunskap. Hon pushade mig lyhört i rätt riktning mot struktur och lugn, på fler plan än bara det ekonomiska. Det blev en viktig investering för mig. Alla borde ha en Mia i sitt liv”

Sonja Aldén

Tack! Det känns så skönt att du hjälpte mig att ta mig igenom det här. Det är verkligen betydelsefullt för mig! Nu fick jag kraft att sänka kostnaderna på massor av abonnemang. Men du hjälpte mig inte bara med det, utan även med att gräva upp en massa skrot och att vårstäda mentalt och känslomässigt. Tack för det ?

Hannah Maxwell Zandrén

Varje gång jag pratar med dig så lär jag mig något nytt om ekonomi – stort tack för det!

Karolina Öman

”När genuin passion för att göra skillnad kombineras med storytelling och hög kompetens i fullständig närvaro toppas med en stor portion humor uppstår make-it-happen-magi. Vår första BrownBaglunch gick idag av stapeln med bästa energin genom Mia Ingelström som erbjuder coaching och verktyg för att få kontroll på vår finansiella hälsa. Perfekt start på nytt grepp!

På ett magiskt sätt skapar hon underhållande medvetenhet hos publiken om hur drömmar kan uppfyllas genom full koll på privatekonomin. Både privatpersoner och egenföretagare behöver en Mia för medvetna val för alla delar av livet.”

Anette Wilnersson, Betongfabriken Coworkingkontor

Share This