Lördagen den 21 september anordnade Financial Life Planning och Hansson & Restore en dag med fokus på Helhetshälsa. Det blev en toppendag på alla sätt. Vädret var varmt och soligt och gjorde det möjligt att vara ute på Tabata-träningspasset. Anna Hansson höll en uppskattad presentation om den fysiska träningens positiva påverkan på hälsan och kom med konkreta tips på hur vi ska göra för att få in mer träning i vardagen.

Efter en fantastisk lunchbuffé som Såstaholm Hotell & Konferens bjöd på, hade vi ett träningspass i ekonomi. Hur kan du ta tag i din ekonomi och varför är det så viktigt. En hel del frågor kring både pension och inkomstplanering kom upp och 1,5 h var enligt många deltagare för lite för att täcka alla frågor.

Efter ståndsmässigt Herrgårdsfika gick vi ner till Såstaholms kostymförråd och försedde oss med discoattiraljer och Anna guidade oss sedan genom fenomenala discomoves som fick svetten att rinna. Dagen avslutades sedan med yoga, dusch och bastu för de som vill.

Tack alla ni som gjorde den här dagen så lyckad! Konceptet var klockrent och vi kommer att göra det här på fler platser runt om i landet. Är du som läser intresserad av konceptet till ditt företag, konferens eller hotell? Hör av dig till mia@ekonomipt.se så pratar vi mer.

Här är några utvärderingar från dagen. ALLA 22 deltagare hade skrivit orden FANTASTISK och ENERGI – WOW säger vi!!

Share This